24 augustus 2015 Reneeterberg

Het lekkerste ijs van Florence

haptapVoor Hap & Tap Magazine schrijf ik elke twee maanden een leuk artikel over de beste culinaire adresjes in wereldsteden. Ik tip de lezer waar je bijvoorbeeld het lekkerste ijs van Florence kunt vinden, de beste tapas van Barcelona, de lekkerste cheesecake van New York, de beste chocolatiers van Brussel of  de lekkerste curryworst in Berlijn. Om deze toppers te vinden, combineer ik informatie van onlinemagazines over de stad met wat ik vind in reisgidsen  en op reviewsites zoals Tripadvisor. Het is behoorlijk wat zoekwerk en soms zijn er zoveel topzaken dat je niet alleen af kunt gaan op kwaliteit, maar ook moet gaan selecteren op looks of bijzondere geschiedenis. Natuurlijk hoop ik al die geweldige adressen een keer persoonlijk te kunnen testen ; ) .

Ben je benieuwd waar je in Florence nu de beste ijsjes kunt halen? Mijn artikel vind je hier.

Tagged: , ,