Artikelen, interviews en blogs

Elke organisatie barst van de verhalen. Door artikelen te schrijven en te publiceren, gebruik je de kracht van die verhalen. Vaak ontbreekt het in organisaties aan tijd om succes- of inspiratieverhalen op te schrijven. Zonde! Als freelance copywriter help ik je hier graag bij. Wil je vaker artikelen delen over bijzondere opdrachten die met succes zijn uitgevoerd? Of artikelen met nieuwsberichten over de ontwikkelingen en innovaties in jullie bedrijf?

 

En vergeet ook de menselijke kant niet. Inspirerende verhalen van medewerkers zijn bijvoorbeeld een mooie manier om de interne communicatie te ondersteunen. En in de communicatie naar je doelgroep kunnen interviews met medewerkers ervoor zorgen dat je bedrijf een band opbouwt met je klanten. Ze leren jou en je medewerkers beter kennen en krijgen zo een goed gevoel bij je bedrijf. Deel je artikelen online via je site en socials of maak een eigen magazine!

Artikelen schrijven voor magazines

Met een magazine kun je je klanten en relaties verrassen. De juiste mix van artikelen zorgt ervoor dat je blad met plezier gelezen wordt. Wissel persoonlijke interviews en reportages af met snackable content en gevatte short copy. Ook jouw organisatie in het oog laten springen met je eigen magazine? Ik kan de volledige redactie verzorgen van format tot productie en heb een uitgebreid netwerk van fotografen en vormgevers waarmee ik je van A tot Z kan ondersteunen.

artikelen schrijven Renee ter Berg
copywriter artikelen schrijven

Mijn ervaring?

Artikelen schrijven doe ik al sinds 2004 voor uiteenlopende magazines en opdrachtgevers. In het begin vond ik vooral het doen van de bijbehorende interviews best spannend. Je leest er meer over in dit blog. Inmiddels heb ik honderden of misschien wel duizenden artikelen geschreven voor grote en kleine organisaties, communicatiebureaus en uitgevers.

 

Enexis, SPAR, MPG, LVB, 9|CA, Redwood London, PEAK-IT, Albron, Curio, Best Western Hotels, Swinckels (Bavaria), Brabeau, Mazda, Sesamstraat Magazine en nog veeeel meer organisaties