Magazine voor klanten en relaties

Met een mooi magazine kun je je klanten en relaties verrassen. Met de juiste mix van artikelen zal je blad met plezier gelezen worden. Wissel persoonlijke interviews en reportages af met snackable content en gevatte short copy. Een mooie manier om je merk de juiste lading te geven bij je doelgroep.

 

Ook jouw organisatie in het oog laten springen met je eigen magazine? Ik kan de volledige redactie verzorgen van format tot productie en heb een uitgebreid netwerk van fotografen en vormgevers waarmee ik je van A tot Z kan ondersteunen.

Artikelen voor andere media

Om artikelen over je organisatie te delen hoef je natuurlijk niet per se een magazine te maken. Ook via je website en socials kun je mooie content delen. Het is een uitstekende manier om contact met je doelgroep te maken én je organische zoekresultaten op internet te verbeteren. Van interviews met je klanten of collega’s tot artikelen die de vragen van jouw doelgroep beantwoorden in heldere taal; ik werk het graag voor je uit.

Tevreden klanten

Enexis, SPAR, MPG, LVB, 9| CA, Redwood London, PEAK-IT, Albron, Curio, Best Western Hotels, Swinckels (Bavaria), Brabeau, Mazda, Sesamstraat en nog veeeel meer organisaties!