Extra communicatiekracht

Komt je communicatie-afdeling om in het werk? Komen jullie niet toe aan het uitwerken van je plannen? Vertel me wat je nodig hebt en ik heb razendsnel jouw woordje klaar. Of het nu short of long copy is. Altijd een duidelijk verhaal, gericht op de doelgroep en communicatiedoelen.

 

Je kunt me niet alleen inschakelen voor aantrekkelijke webteksten, interviews en artikelen, maar ook voor scripts van bedrijfsvideo’s, persberichten, nieuwsbrieven of copy voor je socials, advertenties en brochures. Zoek je nog een pakkende naam voor content-rubrieken, magazines, productlijnen of voor je bedrijf? Ook voor naamgeving kun je bij me terecht.

Overleggen over communicatieplannen?

Ben je nog plannen aan het maken en kun je wat frisse ideeën gebruiken? Ik sluit graag aan bij overleg wanneer contentstrategie en formats nog bedacht moeten worden. Of ik zet mijn contentideeën voor je op papier om jou en je collega’s van creatieve input te voorzien.

Tevreden klanten

Enexis Groep, Curio, Breda Actief, De Ontwerpers, Chantal van Heertum Marketing Designer, Kees de Boekhouder, Era Content+, Tinne+Mia, Happy Circle, Skechers, Respect Zorggroep en nog veeeel meer organisaties!