Websiteteksten die je doelgroep triggeren

Kom je er maar niet aan toe om de websiteteksten van je organisatie te schrijven? Weet je niet waar je moet beginnen? Raak je steeds nét niet de juiste toon?

 

Ook online is het belangrijk dat je doelgroep zich kan herkennen in je webteksten. In een paar seconden beslissen bezoekers of ze wegklikken of juist meer van je organisatie willen weten. Gouden tip? Laat je webteksten schrijven door een tekstschrijver ; ). Spaart tijd en gedoe. Ik help je graag.

Actuele content: online verhalen om je publiek te boeien

Met actuele online content zoals artikelen, blogs, interviews en klantervaringen houd je je doelgroep betrokken en zorg je voor meer websitebezoek. Je deelt de artikelen via je socials en blijft zo top-of-mind bij je volgers. Ook hiervoor kun je bij me terecht. Ik verdiep me snel in je organisatie en lever op basis van jouw briefing of een (kort) overleg het artikel aan dat je nodig hebt in de juiste tone-of-voice. Of het nu voor je website, nieuwsbrief of intranet is.

Tevreden klanten

Ik schreef webteksten en digitale content voor onder andere: Enexis Groep, Swinckels (Bavaria), De Ontwerpers, Gemeente Breda (BredaBusiness.nl), Respect Zorggroep, Breda Actief, SPAR, Hero, Hero Baby, Organix Goodies, Maxwise, Uniek Sporten, Vattenfall (Nuon), Skechers, Pluc!People, Voor je Geluk, De Ontwerpers en nog veeeel meer organisaties!